Hiervan hebben wij vandaag genoten:
- wortelsoep
- couscoussalade met o.a. komkommer, tomaat, bieslook, rucola, sesam- en chiazaad
- tomaat-mozarellabloemen met basilicum
- fruitsalade van banaan, druiven, appel, peer en Kaapse Goudbessen
- sandwiches met ham-kaas, roomkaas-komkommer en mosterd met oude kaas
- geitenkaasbonbons met sesam en peterselie
De meeste gerechten spreken uiteraard voor zichzelf, maar over de geitenkaasbonbons wijd ik graag nog even uit :-) Deze simpele snack stond al een tijdje op mijn lijstje om te maken. Eigenlijk al sinds de eerste keer dat ik door het Voedselzandloper Kookboek bladerden. Zo simpel, maar zo leuk!
Geitenkaasbonbons
Het is lekker, het is makkelijk en het ziet er ook nog eens leuk uit; Geitenkaasbonbons! Je rolt geitenkaas is gelijke bolletjes en rolt ze vervolgens door fijngesneden ingredienten die je lekker vindt en die natuurlijk smakelijk zijn bij geitenkaas. Ik heb gekozen voor peterselie en sesamzaad. Het is weer eens wat anders, maar door de reacties denk ik dat dit wel een blijver is!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten